Sonbaharın En Şık 6 Oje Renkleri

 Evet sonbahar geldi yaklaştı bile değil mi ? Ama en önemlisi ellerimizi nemlendirme den ve tırnaklarınızı manikür pedikür yapmadan ve ayrıca renkli renkli sahip ojeleri de sürmeye unutmuyoruz değil mi ? Şimdi ise size 5 farklı bu sene moda olan sonbahara yakın olan renkleri sırasıyla paylaşacağım.

Müthiş karışımlar 

Oje modası
Bu renk çöz cazip değil mi ? Tam bir gezegen rengi bile diyebiliriz açık mor ve koyu morla karıştırılmış bir renk tonuna sahip bence bunu kullanın derim. 

Terracota tonlar 



Oje modası

Bu renk tam kışın en uyumlusu diyebiliriz hatta ve hatta açık tenlilere harika gider . 

Grinin uyumu 

Oje modası
 
Gri rengini bir şekilde kullanan vardır güzel bir renk tonuna sahip   hatta sonbaharda da yakışan bir renktir aslında neden kullanmıyoruz ?

Disko topları :)

Oje modası

Ne havalı bir renk özel , şık bir yerde bile bu renkten kullanılabilir  bu metal renk tam bir rock konsepti değil mi? Cook cool görünmenizi sağlar haberiniz olsun .


Gül kurusu

Oje modası

Bu renk ne hoş . Sonbahar da harika yakışacak hatta kapalı kıyafetlerle de kombin edebilirsiniz.

Capcanlı kırmızı


Oje modası


Kırmızı demek dikkat çekicilik , seksilik, ve özgüven demek . Bence kırmızı tonunu her kadın kullanamaz bunu renk tonları da var ama ten rengi uyumu olması da önemli o zaman ne yapıyoruz bu beşinden hangisi bana yakışıyor diye düşünüyoruz ve harekete geçiyoruz:)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?