TAMAMEN DOĞAL ORGANİK MAKYAJ MARKALARI

MAKYAJ MALZEMESİ WALLPAPER ile ilgili görsel sonucu

Biz kadınlar makyaj malzemelerine çok önem veriyoruz . Fakat sağlığımızıda bir kenara atabiliyoruz. Onun için sizlere organik  tamamen doğal makyaj markasını analatacağım. kimyasallardan uzak  bitksel ürünlerle hazırlanmış insanların cilt sağlığını düşünen malzemeleri   kullanmanızı öneririm .  Böylece hem kendinizi iyi hissedersiniz hemde cilt sağınız bozulmamış olur .


farmasi ile ilgili görsel sonucu

Ürünlerini tamamen bitkisel malzemelerle üreten bir firma olan Farmasi 1950’lerden bu  yana 67 yıldır yerli üretim yapmaktadır. Doktor Cevdet Tuna tarafından kurulmuştur. Sağlık, güzellik, kişisel bakım ve doğrudan satış alanında hızla büyüyen bir şirket haline gelmiştir. Farmasi markası ürettiği ürünleri 130‘a yakın ülkeye ihraç etmektedir. 350-360 milyon müşteri kitlesine ulaşmıştır. Farmasi markası 2500‘e yakın ürün çeşitliliğine sahiptir. Bütün ürün çeşitleri maksimum standartlarda üretilmekte ve bağımsız uluslararası laboratuvarlar tarafından incelenmekte ve sertifikalar verilmektedir. 
makyaj malzemeleri , saç bakım ürünleri  , tırnak el bakım ürünü , parfüm , vuvut losyonu , vucut spreyi ,  temizlik malzemeleri ,  sağlıklı yaşam için ürünler her ne istiyorsanız bulabileceğiniz bir marka .

oriflame ile ilgili görsel sonucu

1967‘de İsveç’in başkenti olan Stockholm’ün merkezinde küçük bir ofiste, üç kardeş ve onların bir arkadaşları ile kurulmuş bir markadır. İlk başlarda bu işte başarı sağlayamayacaklarını düşünmüşlerdir fakat 50 yıldan beri devam eden başarı serüvenleri olmuştur. 70’e yakın farklı ülkede faaliyet gösteren Oriflame, tüm güzellik ve kişisel bakım ürünlerini dünya ile paylaşmaktadır. Bitkisel ve organik ürünler üretmekte olan oriflame insan sağlığını ve ciltbakımını yüksek düzeyde düşünmektedir. Doğal ürünlerden asla ödün vermeyen Oriflame cilt bakımından paketlemeye kadar hepsini dikkatli bir şekilde üretmektedir. Bakımına düşkün bayanlar için yenilikçi ve moda ürünler üretip satarak, insanlara kolay bir şekilde iş sahibi olma fırsatı sunmaktadır.
Benimde kullandığım ürünlerden bir tanesidir çokta memnunum özellikle rimelleri ve rujları mükemmel 
cilt bakım , saç bakım , makyaj , el ve ayak , vücut , aksesuarlar , parfümler , gıda takviyesi , kişisel bakım ürünleri bulabilirsin
LR

lr ile ilgili görsel sonucu

Ürünlerinin büyük bir bölümünü Almanya’nın ilçesi olan Ahlen de üretmektedir. Dekoratif kozmetik ürünlerinde durum biraz daha farklılaşarak İtalya’da üretilmektedir. Dekoratif ürünler İtalya’da üretilse bile her ürün Almanya kalite standartlarına göre üretilmektedir.  Hiçbir kozmetik ürününü hayvanlar üzerinde test etmeyen bir firmadır. Firma sahipleri kullanılmamış ve hasarsız ürünleri memnun kalınmadığı taktirde hiçbir sebep sormadan iki hafta içerisinde geri almak zorundadır. LR firmaları bu hakkı müşterilerine sunmaktadır. Müşteri aldığı ürünü takas veya para iadesi seçeneklerinden hangisini yapmak istiyorsa iş ortağı ile anlaşarak bunu yapma hakkına sahiptir. Müşteri, açılmamış ve kullanılmamış ürünleri LR mağazalarına geri iade edebilir, satın aldığınız ürün miktarında ürün alma hakkı vardır. 
Aloe vera saç bakım kremi , bakım kremleri ve parfüm bulabilirsiniz .

ZAO

ZAO MAKYAJ ile ilgili görsel sonucu



Fransız ürünü olan Zao, bambudan gelen doğallık ve güzellik teması adı altında Zen ve Tao felsefesi ile yola çıkmıştır. Amerika Birleşik Devletlerinden Avrupa’ya varana kadar çoğu ülkede ün kazanmış bir kozmetik firmasıdır. Ve artık Türkiye’de de yerini yapmıştır. İçeriğinde petrolden üretilen kimyasallara dair hiçbir maddeyi bulundurmaz. Cildinizi yüzde 100 organik ve bitkisel maddeler ile üreten doğal kökenli formüllerle geliştirmiştir.

Makyaj ürünleri , cilt bakım malzemeleri , saç bakım , ev için kozmetikler bulabilirsiniz. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?