Büyük Bedenli Kadınlar Ne Giymeli dir?

Büyük bedenli kıyafetler

Büyük bedenli kadınlar için kıyafetlerin de zaman zaman gözlemlediğim kadarıyla değişiklik olmamıştır yine günümüzde çok çeşit kıyafetler tasarlamak ta ve dikilmekte dir fakat bu kıyafetleri nasıl kombinlenir ve kilolu olan kişiler  fazlalıklarını kapatan kombinlere nasıl dikkat etmeliler bu yazıyı sizler için derledim . İnsanların içinden sıyrılıp nasıl şık ve harika görünebilirsiniz ? 

Unutmayın seçilen değil seçen olun.....

Bele gömlek bağlamayı unutmayın .

Evet hem sportif hem kalçayı ve göbeği kapatmak istiyorsanız bel çevrenize hemen gömlek bağlayın ve güneş gözlüğü de takip at kuyruğu yapabilirsiniz canlarım.

Gelsin O Zaman Büyük Çantalar 

Büyük beden kiyafetler

Aksesuarı göz önünde bulundurmak isterseniz küçük yerine büyük çanta kullanmayı tercih edin çünkü kombinlere  yakışacak ve kendinizi rahat hissedeceksiniz.

Topuklu Ayakkabılar 

Topuklular bizim resmen baş tacımız olmak zorunda hele fazlalıkları olan kadınlar sıklıkla giysin derim bir Jean pantolonun altına yüksek ayakkabı giymeniz de fayda var .Hem kalçalarınızı toplu gösterecek hemde vücudunuzu ve boyunuzu uzun gösterecek sizde kıyafetlerinizi ortaya koyacaksınız.

Boru Paça Pantolon

Büyük beden kiyafetler

Geniş kalçalar için böyle pantolonlar giymek önemli sizin zaten fazlalıkları kapatacak tır. Kalça ve bacağınızı ince gösterecektir .

Siyah Giyinmek En Güzeli 

Büyük beden kiyafetler

Büyük beden kiyafetler

Büyük beden kiyafetler


Ne demişler siyah giymek bir zarafet. Sizler siyah giyinmekten kaçınmayın vücudunuzu olduğundan ince gösterecektir.Sadece ona uygun renkli aksesuar kullanmak önemli .  Ve en önemlisi siyah kıyafetlerinizin 
üstünde oturması böylece fazlalıkları kapatacaktır. 


Blazer Ya Da Uzun Ceketler

Büyük beden kiyafetler

Kalçayı kapatmanın en güzel yolu uzun ceketler, hırkalar , ya da trenç kotlar sizi olduğundan şık , uzun gösterecektir.

Vişne , Kırmızı,Bordo Renklerde Tercih Yapın.




Daha koyu ve renkli tercih yaparsanız inanılmaz bir görünüme sahip olursunuz bu renkleri üstünüze oturmuş olur ve fazlalıklar çok ön plan da olmaz bile .

Dar Bluz Asla Giymeyin !

Fazlalıklarınız ve göbekte ki yağlarınız varsa dar giysileri giymemenizi öneririm çünkü hem çok sıkar hem de rahat edemezsiniz kötü görüntüye sahip olur .En iyisi üstünüzde ki yakışanı giyin .

Saç ve Makyajınızı Özen Gösterin.


Kıyafetleriniz kadar  saç ve makyajınıza önem vermelisiniz güzel bir bakım yaparsınız   baştan sona kadar şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu yüzden de kendinize yakışan saçı ve makyajı bulmalısınız. 

Mümkün Olduğu Kadar Diz Üstü Giyinin .

Büyük beden kiyafetler
Daha genç ve fresh görünmeyi sağlar ve bacaklarınızı daha da uzun gösterebilir. Bele oturan elbiseleri tercih ederken bir yandan da Bir tık dizin üstünde olmasına dikkat edin ve kısa ya da uzun bir topuklu ayakkabı tercihiniz olsun. İşte o zaman harika görüneceksiniz.

Korse Tercih Edin.

Büyük beden kiyafetler

Bazen korseler hayat kurtarıcımız olabiliyor ne kadar rahat etsek veya etmesek de kıyafetlerimiz de olan fazlalığı gözler önünden saklıyor. Bunun için rahat olanı tercih ederek üzerinde oturan bir kıyafet de giyerek mutlu olabilirsiniz.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?