Kaşlarınızı Şekillendirmek İçin 5 Ürün

 Yüzdeki en önemli detay kaşlarımızdır . Gürleşmeye  ve şekillendirmeye karşı sizin için 5 ürün listeledik normal maskara olarak kullanmada var bir ürünü iki farklı bakıma yarayan ayrıca serum olarak da kendi kaşlarınızı güzel görünmesini sağlamak amacıyla bu ürünlerden herhangi birisini kullanabilirsiniz.

 ANASTASIA  BEVERLY HILLS


Kaş maskarasi

Kaşları sertleşme den güzelce toparlayan bu fırça hem biçimlendirme yapısına sahip. Ve ince yapılı şeffaf maskara gerçekten de makyaj çantalarınızda bir numara diyebiliriz .

BOBBI BROWN

Kaş maskarası

Buğday proteini ve pro vitamin B5 ten alan krem jel yapılı bir maskaradır. Hem kaşlarınızın boşluklarını doldurur hem de pudramsı bitişi ile kaslarınızı yumuşak ve doğal gösterir. Ve aynı zamanda da ikili kullanım olan bu ürün saçlarınız da ise beyazlık varsa rötuş için  kullanılabilir .




DİOR

Kaş maskarasi


Sürüldüğünde dövme etkisi yaratan kaş mürekkebi içerisinde baya yoğun pigmentler olan bu ürün için 36 saat kalıcılık vaat ediyor daha ne olsun ki 




FARMASİ 


Kaş maskarası

Bu ürün 10 sakatlık kalıcılık sağlayan ve yumuşak dokusuyla kolay uygulanabilen bir üründür kaşlarınız doğal gözükür ve ten ve saç rengine uyum sağladığı için de 3  renge sahiptir açık kahve , koyu kahve ve küllü kahve bu renklerden kendinize göre ayarlayıp uygulanabilir.


                                                   

SHISEIDO 

Kaş maskarası

Bu ürün sabah akşam düzenli kullanıldığında da içerisinde arjinin ile kaşlarınızı ve kirpiklerinizi besleyerek gürleşmeyi sağlar bu serum kaslarınızı sağlıklı bir şekilde güzel görünüme kavuşturur .






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?