En Favori Çiçeksi Parfümler

Hepimiz fark yaratmak , güzel iz bırakmak bile isteriz öyle değil mi ? Tabi çiçeksi olan parfümler bir hayli daha güzel .Baharda kullandığımız bu parfümler neden sonbahar kış aylarında kullanmayalım . Kendimize , insanlara bir bahar etkisi verelim o zaman sizin için bıraktığım favori parfümlere göz atın bakalım harika bunlar .

Avon Soft Musk 

Harika bir koku olan misk ve çiçeksi ile büyüleyici her an yanımızda duracağı bir parfümdür. Nadir elde edilen ylang ylang  çiçeği ile beyaz misk yanı sıra yasemin ve gülün karışımı ile beraber kadınlara sunulmuştur.

Çiçeksi parfüm


Lancome

Aşk bir kokusu olduğu muhtemelen doğrudur. Aşkın doruğa ulaştığı tutku dolu bir koku odunsu ve çiçeksi bir koku yansıtan bu parfüm vanilya Gül özleri ve paçuli özü ile aşk kadınlarının vazgeçilmezi olacaktır diyebiliriz.

Çiçeksi parfüm

Oriflame Joyce Roze 

kadınsı ve çekici bir kokusu olan yılan yağı ile vanilya ile beraber badem notası ile Neşe ve ilgi çekecek bir parfümdür insanların yanından geçmeye cesaret verecek bir iz bırakacak sizlerle beraber.

Çiçeksi parfüm

FARMASİ Madame 

Kokusunu harikulade teninde taşıyacak kadınların kokusu olmaya başladı bile. Portakal çiçeği turunçgil ve ahududunun parlaklığı ile aydınlatılması mümkün kılıyor ylang ylang otunun tropikal dişiliği ile misk ve Yasemin içerisinde bulunan bu kadınsı parfümümüzün misk amber ve paçuli olarak da minimal yanı ön plana çıkıyor.

Çiçeksi parfüm

Bulgari Magnolia Sensuel

Doğada bulunan en ömürlü ve hoş bir kokusu olan mavi manolya çiçeği ve mandalina özü ayrıca portakal çiçeği olan Yasemin ve   çiçeksi dokunuşuyla hem de odunsu bir kokuya sahip sürenlerin bir daha vazgeçemediği bir parfüm için unutulmaz olacak.


Çiçeksi parfüm

Dior Miss

Ve yine Aşkın kokusu olan harika parfüm Gül kokusuna ve uzaklardan gelen bergamot ve pembe karabiber yerini almış bulunmaktadır . Hem çiçeksi  hem de cesaretli bir kokuya sahip bu parfüm sizler için yerini alıyor.
Çiçeksi parfüm

Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Bu parfümün güçlü ve baştan çıkarıcı etkisiyle içerdiği böğürtlenin özü ve sulu kokusu ile birlikte bu muhteşem parfümümüzün sandal ağacı meyve özlü olarak yeni bir fark yaratmak üzere Bulgar gülü ile baharatlı ve çiçekli dokusuyla maskülen bir iz bırakıyor kadınlara yönelik.

Çiçeksi parfüm



Chanel Coco Mademoiselle Intense

Klasik ve o kadar da güzel olan bu parfümün en üst seviyeye çıkıyor olması ise yoğun olan Paçuli portakal ve bergamotun harika etkisiyle vazgeçilmez olan bir o kadar da trend alarmı diyebiliriz.

Çiçeksi parfüm

Ve son olarak da........

Roberto Cavalli Florence 

Bu yepisyeni olan parfüm İtalyan köklerinden gelen toskara dan  ilham alan meyve turuncun çiçeksi enerjisine konuşulan parfüm çiçek buketi ve şipre fark yaratıyor  ve bir iz bırakıldığında ise  geride misk , paçuli ve amberin şehvetine bırakıyor. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?