Pürüzsüz bir cilt için etkili yöntem !

 


Hepimiz sağlıklı kalmayı , Güzel bakımlı olmaya hep istemişizdir. Ama bunun için de çok önemli kurallara da uymamız gerekmektedir . Bunları uyduğumuz takdir de cildimiz göründüğünden de daha güzel olacaktır o zaman sizin için yazdığım maddelere bakabilirsiniz.....

Günlük Tonik Uygulayın


Günlük olarak yüz tipinize uygun tonik kullanmaya çalışın . Yüzünüzdeki killeri arındırır ve pürüzsüz düz bir görünüme sahip olabilir fakat bunu düzenli olarak kullanmaya çalışın .Sebamed , Diadermin vb. Sağlık onaylı markalar kullanmaya çalışın.

Yüzünüzü düzenli yıkayın

düzenli yüzünüzü yıkarsanız ilk önce ılık sonra sonra da soğuk Kula yıkayabilirsiniz sonuç olarak cildinizde bir ferahlama ve canlandırıcı etkisi olacaktır . Bu yüzden de yüzünüzü yıkamaya Özen gösterin 

Seyahatte Cilt Bakımı Seyahat ederken cilt bakımı yapmak birçok kadın için büyük sorun oluyor. Cilt bakım ürünlerini taşımak ve seyahat sırasında cilt bakım�...  #ciltbakımı #saç #seyahat

Nemlendirici kullanmaya Çalışın.

Sabah ve geceleri nemlendirici kullanmak yüzünüze ışıltı verir ve yumuşacık yapar makyaj öncesi ya da sonrası düzenli olarak kullanabilirsiniz fakat cilt tipinize uygun nemlendirici kullanmaya çalışın. 

Vitaminle Beslenin

Sağlıksız yiyecekleri çok fazla tüketmeyin üt ürünleri veya meyve sebze gibi ağırlıklı besinler tüketin cildiniz için iyi olacaktır aynı zamanda sivilce olmaması için yağlı yiyecekler tüketmemenizi Özen gösterin ve ayrıca size tavsiyem bol olarak yoğurt yiyin.


Yüz Egzersizi  Uygulayın.

Boş zamanlarınızda günde yarım saat yüz egzersizi yapmak yüzünüzün iyi hissetmesini sağlayacaktır ve böylece yüzünüz gevşeyip çizgileri yok etmeyi  çalışacaktır fakat bunu her gün düzenli uygulamanız lazım.

Bol bol Su Tüketin

Evet yanlış duymadınız! Günde 8 bardak  su içerseniz cildiniz yenilenmeye başlayacaktır . Böylece lekeleri bile yok edebilir solgun bir yüzü yerine getirir bu yüzden de suyun önemi hem sağlık için hem de cilt için çok büyük bir öneme sahiptir .

Cildinizi Fırçalayın .

Bunu düzenli yapmak , kirleri arındıracaktı ayrıca ölü hücreleri bir bir yok etmeyi sağlayacaktır .Ancak fırçanın yumuşak olması ve dairesel hareketle cildinizi fırçalamanız gerekmektedir. 






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?