Sokak Modasında Editörün Seçtikleri



Trençkot

Yavaş yavaş sonbahar da geldiğine göre trençkotla  hazırlayabiliriz . Farklı renklerden ve model den oluşan trençkot eminimki modası halen de geçmeyecek.









Kapitone Desenler 

Kapitone Desenler günümüz de bile hala moda ayakkabılar,  botlar , çantalar , montlar hala kullanılmakta. Kışın vazgeçilmez olan desenleri hala farklı modelleriyle renkleriyle alıp harika bir şekilde bu senenin ki modasıyla kombin edebilirsiniz .

 




Daima Püsküller

Yazın da kullanılan bohem tarzı benzeri olan Püsküller sonbaharı aydınlatmış durumda ister kazaklar da ister ceketler de de kullanabileceğiniz püsküller botlar da ve eteklerde harika bir kış bizi bekliyor desenize bekliyor değil mi? Bunları bir bir kullanın derim .










Oversize Palto 

Yakaları cool olan paltolar sizi bu kış çok şık duracaktır ve bunu kemerle yada güzel bir mini çantayla süsleyebilirsiniz. Ve eminim ki günlük yaşamımızda ve iş yaşamınızda hayat kurtaracaktır hem şık hem de sade daha ne olsun! 








 

Kelebek Baskılı model

Kelebek baskılı modeller günümüzde artık moda oldu  diyebilirim yazında giysilerinizi süsleyen bu modeller kışın ise trendin parçası diyebiliriz e artık sokak modasında ünlülerin üstünde de görürüz.










Çiçek desenleri

Çiçek denince yaz aklınıza geliyor değil mi ? Bence öyle düşünmeyin. Sonbaharda bile deri ceketler ile çiçekli parçaları kombim ede bilirsiniz haberiniz olsun Kışın bile artık renkli mi renkli  hoş gözüken çiçekler bizimle beraber olacak bu sezon .









Takım Elbiseler

Bu sezon da moda olan takım elbiseler artık iş ortamın da değil günlü sokak modasına da uygun isterseniz evde olan parçaları birleştirip harika şık moda renkleriyle beraber güzel bir kombin yapabilirsiniz. Ve en önemlisi de boyle parçaların aksesuar takmakta fayda var mini bir çanta da takabilirsiniz.







Renkli mi renkli Pançolar 

Sıcacık içimizi ısıtan pançolar bu sene de yanımızdan ayrılmıyor ama kombinlemek bile ayrı güzel değişik desenleri olan pançoların bile sade olarak da kombin edebilirsiniz. Hatta şapka kemer takmak da sizi şık gösterecek emin olun ki.



Ekose Desenler

Bu desenleri kullanmak hala günümüz de moda ve halada vazgeçmeyecek gibi görünüyor ve kışın bile ekose parçalar hal hazır  da  diyebiliriz. Ve üstümüzde bile renk katıyor ve sade bir parçayla kombin yaparsak güzel bir aksesuarla bile harika bir kış ve kombinler bizi bekleyecek desenize . Ama gerçekten de bu desenler yıllardır defileler de yer alıyor e o zaman sokak modasında olmasın mı ? 








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?