Sonbaharın önemli 5 Favori Rujları

RED...The Color That Says Happy Holidays Like No Other - Fashion Blogger From Houston Texas | My Red Glasses by Roz Pactor


Evet..... sonbahar geldi yaklaştı bile .Giysilerimizi iyi kötü özenle seçmişsinizdir fakat rujlarımız da kıyafetlerimiz kadar en önemli kozmetik ürünlerinden bir tanesidir diyebiliriz. Bu sonbaharın en renkli , en doğal favori rujlarını sizler için derledim hadi o zaman bakalım.   

Charlotte Cordes - Vogue Turkey November 2012     Bordo ruj, ciddi ve kendinden emin görünmenizi sağlayacak ufak bir ayrıntı...

Fuşya Tonlarında Ruj

Farklı bir renkle oynamak en caziptir bana göre . Hem tatlı hem de romantik olmak istiyorsanız sonbaharın yani kışın vazgeçilmez rengi diyebilirim zaten genel olarak kışın kapalı renkler giydiğimiz için canlı pembe renk tonuna ne derseniz ?

Best Pinky-Nude Lipsticks That Flatter Every Skin Tone | BEAUTY/crew   The 20 Best Moisturizers Guaranteed to Make Your Face Look Expensive

Mor Dudaklar Yerini Almaya Hazır .

En tarz ve ikon ruju keşfetmeye hazır mısınız ?  Sıradanlıktan uzak kalmak istiyorsanız bu rengi kesinlikle önerebilirim çünkü sonbaharın vazgeçilmezi olacak . Ayrıca yüz hatlarınıza da  bu renk çok uyumlu olacak .

   

Vazgeçilmez Bordo Rengi

Günlük hayatta da kullandığımız bu renk yine önümüzdeki aylarda ön planda olacak . Daha çok ciddiliği  ve seksiliği ifade ediyor. Beyaz kazak ya da badilerde çok uyumlu duracaktır emin olun ki .

Bordo  Makyaj Zoom Koyu Bordo Ruj ❤ liked on Polyvore   

Kahve Dudaklar 

Sıcak tonlara sahip olan bu renk tam sonbahar ruhunu yansıtıyor diyebiliriz. Bu ruj rengini alırsanız gerçekten de dudaklarınız çekici görünecektir.  Herkese yakışan kahve tonlarında bir makyaj yapıp hafifçe koyu kahve dudağınıza sürebilirsiniz. 

    ZENfuckingDAYA💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Metalik Tonlar 

Daha çok gotik tarzda takılan kişiler bu metal renklerin de ruju kolayca hayata geçirdiklerini fark etmişsinizdir. Ama sonbahar da bizim içinde artık vazgeçilmezimiz olacak. Kendinize hangi rengi yakıştığını düşünürseniz onu sürüp ona uygunda farklı bir kombin yapıp ufak bir adımla değişime hazır olabilirsiniz . 
Biraz da değişime ayak uydurun yahu ;) 

      













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?