Kış Aylarında Göz Alıcı Kombin Yapmaya Hazır olun

 



Artık kış aylarına girmemize az kaldı bu yüzden de işe giderken ya da gezerken biz kadınlar giymek istediğimiz güzel kombinemizle  iyi hissederiz .  Ve farklı tarzlar deneyebiliriz ayrıca , ister sokak modasına isterseniz şık bir tarzla sonbaharı güzelce geçirebilirsiniz. 

Şapka Baş Aksesuarınız Olsun

Kıyafetlerimizi aksesuarla süslemek ayrıcalıktır ve güzel görünmeyi sebep olur .Bu  yüzden de şapka takmayı da ihmal etmeyin derim hem modern gözükürsünüz hem de zevkli bir kişiliğiniz de öne çıkar. 

kış modası    kış modası   kış modası  kış modası     kış modası

Pançolarınızla Dans Edin 

Bu pançolar çok göz alıcı değil mi ? bence de  öyle  ,  resmen ben bur dayım diyor eğer sizde böyle olmak istiyorsanız böyle kombin yapmaya hazır olabilirsiniz çok şık gözüküyor ve kılın vazgeçilmez parçalardan biri olmak üzere bile.

   kış modası      kış modası , giyim      kış giyim , sonbahar panço , kış kombini panço , sonbahar kombin  panço , sonbahar kombin


Diz üstü Çoraplar

Daha çok gotik bir hava katan ve siyah renkle kombinlenebilen bu çoraplar okul dönemlerinde bir zamanlar daha da modaydı .Ancak çizme kullanmak istemeyen varsa da bu yarım çorapları giyip spor bir ayakkabıyla kombin edebilirsiniz ve tabi ekose desen etekleri de giymeyi unutmuyoruz :)

kış giyimi giyim kış,sonbahar  kış giyimi   yarım çorap  sonbahar , kış giyimi  sonbahar , kış giyimi  sonbahar , kış giyimi

İspanyol Paçalar 

Yaz kış demeden bu pantolonu giyebiliyoruz ve gerçekten de insana hava katıyor değil mi ? kışın bile kumaşıyla , deseniyle bile bu yıl giyebiliriz . Ve yarım bluzlar bile çok hoş durabilir  birde ceket ya da trençkotla kombin yapabilirsiniz.
7208 CEPLI ISPANYOL PACA LAZERLI KOT PANTOLON  stil , kombin , vazgeçilmez stil  stil , kombin , vazgeçilmez stil   stil , kombin , vazgeçilmez stil     stil , kombin , vazgeçilmez stil

Ya Fular Ya da Şal 

Benimde vazgeçemediklerimden birisi fularlar hem saç olsun hem de boyun bağlamalı olsun biz kadınlar da çok şık duruyor .Rahatlıkla kullanabileceğiniz olan şallar kışın da vazgeçilmez detaylarından biri oluyor .Hatta top modellerin bile giydiklerini farklı şekiller  de kombin edebildiklerini görüyoruz .Atkıları çok giymememeksizin ince fular yada şallar uyumlu olacak bu sonbahar da .
     fular ve şal  modelleri stil , kombin , vazgeçilmez stil  fular ve şal  modelleri   fular ve şal  modelleri  fular ve şal  modelleri  fular ve şal  modelleri  fular ve şal  modelleri fular ve şal  modelleri fular , kombin , şıklık , tarz  fular ve şal  modellerisonbahar giyim , şal ve fular




 


                                                                

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?