Peluş Çantalar ile Farkındalık Yaratın.




Nedir bu peluş çantalar ;

                        çanta modelleri  peluş çantalar               

Kışın en gelen çantarla sizlerleyiz .Bu sezon trend olan yumuşacık içimizi ısıtan çantalar artık  moda oldu bile . Peluş dokulu çantalar kabanları bile değil çantalarımızı da süsleyecek gibi görünüyor.

Bu yumuşacık çantalar ile harika kombinler yaratabileceğinize unutmayin. Bu mükemmel çantaları kullanın derim . Sizler içinse bu çantalarla nasıl kombin yapılacağına benim seçtiğim fotoğraflardan göz atabilirsiniz .

Unutmayın ilham almak her zaman bir adım önde olmayı sağlar.......

çanta modelleri  peluş çantalar  çanta modelleri  peluş çantalar

Her birimizin farklı bir tarzı vardır fakat sizin o güzel tarzınızla yumuşak çantalar hoş durmaz mı ? Bence harika olur bazı ünlü markaların defilelerin de bile modellerin üzerinde bu çantalar fevkalade duruyor sizde deneyin derim tarzınıza daha da tarz katın :)

çanta modelleri  peluş çantalar  çanta modelleri  peluş çantalar 

çanta modelleri  peluş çantalar  ter, furry he cross-bodies have all been given the fluffy treatment – try ice cream pastel hues for a pretty twist, or rich burgundies for a decadent take. Not convinced? Whistles’ subtle shearling designs have pared back appeal. 

Özellikle bordo rengi ve yazılı çantaları seviyorsanız size çok güzel bir şekilde uyum katabileceğinden emin olun. Ve görseldeki gibi açık renklerden ya da ton in ton (aynı renkleri kullanmak ) vb. kombin yapabilirsiniz .

çanta modelleri  peluş çantalar çanta modelleri  peluş çantalar çanta modelleri  peluş çantalar

çanta modelleri  peluş çantalar  çanta modelleri  peluş çantalar çanta modelleri  peluş çantalar     çanta modelleri  peluş çantalar çanta modelleri  peluş çantalar

çanta modelleri  peluş çantalar çanta modelleri  peluş çantalar  çanta modelleri  peluş çantalar

Artık kışın bu çantalar ile birlikte olduğumuza göre geçmişten itibaren var olan bu çantalar tekrar moda halin gelmek üzere .Hatta deri yanları peluş olan çantalardan da kullanabilirsiniz büyük yada küçük farketmez hangi tarz size uygun ise ona göre takabilirsiniz. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?