Bir kaç Adımda Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır ?

 Çok moda olan dumanlı göz makyajımız oldukça popüler durumda .Günlük hayatınızda hafifçe uygulayabilirsiniz hatta işe veya okula giderken bile hadi o zaman nasıl yapılacağını bilmek istiyorsanız aşağı kaydırın . 


Fondöten ya da bazınızı hazırlayın :

Göz kapağınıza sürmek için hafif kapatıcı , fondöten veya baz sürün çünkü bu makyajınızın mükemmel şekilde kalıcılığını arttıracaktır ve farınız tozlanmaya bile sebep olmayacaktır . 

Göz Kalemi Candır :

Direk kirpik diplerinize yoğun bir şekilde siyah ya da kahverengi tonlarında bir kalem çekin .Ama düz olması da önemli değil çünkü birazdan dağıtılacak .Aynı zaman da isterseniz göz altlarınıza da uygulayabilirsiniz bu size kalmış . En önemlisi iyi bir karıştırma fırçası olması gerek çünkü bunları tek tek dağıtacaksın . 

Farlarınızı Hazırlayın : 

Siyah ya da kahverengi tonlarında farlarınızı mat olarak başlayabilirsiniz. Tam göz kapağının üzerine sürmelisin ayrıca kaş altına gelmemeye özen gösteriyoruz . Kirpik diplerine karşılık yoğun olarak başlayın fakat birazcık kaşın altına doğru boşluk bırakın . Geçiş rengi olarak da açık ya da koyu tonu kullanabilirsiniz. Ama şunu unutmayın ki daha açık renkse gündüz ve doğal makyaj veya daha koyu ise gece abartılı makyaj yapmış olursunuz .

Maskara Önemli ;  

Bu göz makyajın olmazların dan ise uygun bir maskara seçimi olmak olacak . Bunun için de hacim ve yoğun bir maskara sürebilirsiniz. Kirpik kıvırıcısı ile kirpiklerini kıvırdıktan hemen sonra bir ya da iki kat maskara sürün özel geceler de ise 

Tarzınıza Göre : 

Eğer dumanlı göz makyajınıza farklı ışıltılar katmak istiyorsanız metalik far da sürebilirsiniz sizin tarzınıza kalmış . Ve ayrıca temiz bir karıştırma fırçası kullanın sizin için daha iyi olacaktır. 

Bitti..... artık güzel bir şekilde kıyafetinizi kombin yapıp dışarıya adım atmalısın e hadi o zaman .


Dumanlı göz makyajı    Dumanlı göz makyajı

Dumanlı göz makyajı    Dumanlı göz makyajıDumanlı göz makyajı   Get the perfect sexy, smoky eye with Too Faced's Chocolate Bar pallet! 

Dumanlı göz makyajı   Dumanlı göz makyajı


Dumanlı göz makyajı  Dumanlı göz makyajı















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?