Sonbaharda şıklık ; Sneakerlar


Sonbahar yavaş yavaş yaklaşırken kıyafetlerimizi de yavaşça kombin ederken ayakkabıları özellikle de sneakerlari unutmuyoruz. Çok tarz bir şekilde ise sokak modasına hava katacak "Sneaker nasıl kombinlenir "? Sorusuyla size çok güzel bir şekilde önerim olacak .


Kazağın üzerine uzun desenli bir elbise ve altına ise şık Sneaker giymek oldukça sokak modasına uygun .Ve küçük ya da kemerli çanta takabilmeniz oldukça iyi .

Özel bir yere şık gidecekseniz bu kombin tam size göre sneakerla bile çok şık olanabilecek  kombin kendi tarzınıza uygulayabilirsiniz . 


Sonbahar renklerinde sade bir bluz tercih edebilirsiniz altına beyaz pantolon giyerseniz tam renklere uymuş ve sempatik gözükebilirisiniz.

Uzun eteklerle de kombin edebilirsiniz ve sportif şıklık anında yakalayabilirsiniz. Saçınıza isterseniz at kuyruğu ya da topuz yapabilirsiniz .

Sonbahar da açık renkli giymek sizi farklılılaştırır ve daha cool görünmenizi sağlar bu renkleri denemenizi tavsiye ederim. isterseniz de siyah Sneaker giyebilirsiniz o sizin tercihinize kalmış.


Ya da sadelikten hoşlanıyorsanız hafif yırtık bir kot tercih edebilirsiniz. Ve siyah bir kaban la içine ise boğazlı olmasına zorun yok v yakalı bir bluz la ve şık bir kolye tercih edebilirsiniz .

Evet puantiyeli ya da çiçekli bir etek giyerseniz ayakkabılarınız la yani ikiside çok uyumlu görünürler ve isterseniz de üstünüze triko bir bluz bile giyebilirsiniz eminim ki muhteşem olacaksınız.
Ya da daha farklılık istiyorsanız kat kat elbise giymeyi ne derseniz ? Bence size de çok yakışacak eğer kendinizi özgüven dolu hissederseniz en tarz siz gözükeceksiniz  öncelikle kendinize güveninizin olması lazım zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek emin olun ki nerde kalmıştık? Bu kat kat ya da volanlı elbiselerle siyah bir Sneaker la kombin ederseniz sokak modasına ayak uydurabilirsiniz sonbahar günlerine tam zamanı bu kombin .





 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?