Olmazsa olmaz 5 Makyaj Trendi

 Güzel görünmek dikkat çekmek istiyorsanız size söyleyeceğim makyaj trendini  kaçırmayın derim .  Ve sıradanlıktan kurtulmak istiyorsanız pırıltılı hafif boncuk ta yarar var diyebilirm.

Çekici grafik Gözler









İnce uzun eyeliner modellerinden sıkıldıysanız bu kalın şekilli eyeliner tam size göre bazen defilelerde , podyumlarda görmüssünüzdür peki bunu sosyal hayata geçirmeyelim mi? Tabikide evet göz alıcı eyeliner sürmek ve hafif tonlarda ruj sürmek size güzel bir görüm kazandıracaktır.

Işıltılı Pembe Yanaklar







Güzel bır ışıltılı görünüm kazanmak aydınlatıcı , higlighter sürmek yanaklara artık bir moda oldu . Hafif pembe allık ve azcık aydınlatıcı ya da higlighter sürerseniz doğal bir görünüm kazanırsanız emin olun ki . Hatta tarzınıza bağlı ıslak bir makyaj görünümü bile elde edebilirsiniz. 






Neon Göz Hatları








Renkli renkli  farlar seviyorsanız ve hele de neon renkler seviyorsanız bunları kendinizde tekniğe uyarak güzel bir görünüm  sağlayabilirsiniz . Ve sokak stiline ayak uydurabilirsiniz sade renkler kombin ederek tabi. Cıvıl cıvıl neon renkleri ise farklı göz farı tekniğiyle denerseniz çok güzel bir uyum sağlayabilirsiniz.


Lolipop kızarmış dudaklar 



Dudaklarızı ortaya çıkarmak istiyorsanız bu yöntemi uygulayın derim hem de dudak parlatıcısıyla doğal bir görünüm elde edersiniz ve dudaklarınızda ise hoş bir görüntü sağlar her moda dünyasında ünlü modeller de bile bu yöntemi onlarda görebilirsiniz ve rujunbuzu sürüp hafif dagıtırsanız işte bu tren en dogru yöntemle uygulanmış olacaktır.






Işıl ışıl gözler

Boncuk yada simli gibi benzeri ışıltıları seviyorsanız bunu hafif göz kenarlarınıza uygulayabilirsiniz. Ya da ışıltılı simli bir far da kullanabilirsinizböylece makyajınıza hava katacaktır benden söylemesi ya da göz pınarlarınıza aydınlatıcı ya da higlighter sürebilirsiniz sizi farklï bir hava katacaktir emin olun ki !











Bu da benim makyajım hafif ışıltı kattım nasıl olmuş yoruma yazarsanız sevinirim🌺 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?