Kendinizi iyi hissedecek spor kombinleri

 Bir şeyi sıkıla sıkıla giydiğiniz oluyor mu ? Ama suçu kendinizde aramayın neden mi ? Çünkü giydiğiniz renklerin psikolojik etkileri vardır. Ve mutlu olduğunuz illaki kıyafet parçalarınız vardır yoksa bunları düşünün .  Zayıflamak fit görünmek istiyorsanız rahat spor kıyafetler tercihimizdir. Ve size resimlerden de göstereceğim gibi kombinler yapabilirsiniz.






İster açık nude tonlar da kullanabilirsiniz çok sempatik ve talı olabulirsiniz diyebilirim bu renkteki kıyafetler sizi canlı uyumlu gösterebilir istersenizde bandana bile kullanabilirsiniz .




Seksi ve siyah tarz giyinmek herkesin hakkı diyebilirim spor kıyafetlerde daha çok siyahta tercih edilebiliyor. İstersenizde yüksek topuklu bir spor ayakkabı siayh spor kombinine çok yakışır durumda. Ve bileğinize fular bağladımı hem spor yapmak hem fotoğraf çekmek kadar güzel bir şey olamaz tabi ki !



Yeşil ve beyaz tonları herkes te çok fazla yok üzerlerinde ama bu renklerle spor yaparken sokak modasında bile çok şık olursunuz eminim ki sadece kendinize uygun yeşil tonlarına bakmalısınız ve uygun gördüğünüz kombini ise beyaz seçmelisiniz.




Herkesim seçtiği renk mi desem acaba? Hatta büyük yazılı atletler bile spor zamanına ya da koşuya uygun .Günümüzde ADİDAS ve NİKE vb markalar tam sizlik kombin kıyafet hazırlamış durumda canlarım. Ama pembe gibi renklerin enerji verici dikkat sağlayıcı ve  insan üzerindeki olumlu etkisi de bulunuyor pembe renkleri sevin !!




Renkli etnik desenleri seviyorsanız tam szilik bir kombin diyebilirim. Üstüne de sade bir şey yada siyah bir atlet giyebilirsiniz pop art deseni , fosforlu renkler   ya da çiçek  desenleri de kullanabilirsiniz. O sizin tarzınıza kalmış eminimki çok güzsl olacaksınız.




Spor yaparken hayat kurtaran parçalar





Her birimiz sporunu yaptığında telefonumuzu ya da suyumuzu ararız hatta elimizde bile tutarız bu bize dikkat dağınıklığına yol açabilir ve sporunuza engel bile olabilir .  Bunun için spor yaparken , koşu yaparken yanınız da bulunabilecek telefonlar su isterseniz müzik dinleyebilir ve sizler için cep çantası moda haline gelmiştir .













Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?