Tarz sahibi olmanın yolları ?


Nasıl tarz sahibi olabiliriz ?

Kim tarz sahibi olmak istemez ki modaya uymak güzel görünmek markalı kıyafetler giymek son moda çantaları kullanmak herkesin hakkı.Fakat bu yazımda ise basit yollarla kendi el yapımı kıyafetlerinizle uygun çantalarınızla nasıl tarz sahibi olunur bunu anlatacağım.


İlk önce kendi stilinizi bulmalısınız bunu nasıl yapacağım derseniz farklı stiller var bohem,gotik,avangart,vintage,retro,feminen ,maskülen vb. Bunları kendinize göre belirliyeceksiniz sonra ise moda dergilerini ve renk uyumuna bakacaksınız ki hoş görünüme sahip olabilirsiniz.

Mesela size bir kombin önerim olsun örnek verirsem bir fuara gideceksiniz ya da defile izlemeye  ilk önce aklınızdakini belirliyeceksiniz. Etek mi giysem yoksa pantolon mu diye  sonra diyelim ki siyah rugan pantolonu seçtik diyelim sonra üstüne ise beyaz renkte v yakalı ya da madonna kazak  giydik diyelim hafif ince kolye takabilirsiniz sonra ise kırmızı rugan ceket giyebilirsiniz . ya da yağmurluk da olabilir bunlar bu senenin modası. Altına ise ayakkabı olarak deri yada süet kırmızı yarım bot giyebilirsiniz saçlarınızı ise enseden topladık mı ve çanta olarak siyah beyaz çanta tamam .Ve üzerine ise güzel bir gülüş oldu mu tamam sizi defilelerde ya da fuarlarda kimse tutamaz ;) Bunda ise sade ve cool bir stile sahip olabilirsiniz.Gerçekten dikkat çekmek istiyorsanız eğer üstünüzde kırmızı renk kullanabilirsiniz bu bir ayakkabı ,çanta,takı,kazak vb.olabilir. Bunu üzerinizde bir renkte kullanırsanız daha güzel olabilir diyebiliriz.


Kendi vücut ölçülerinizi bilmeniz çok önemli , alışverişe çıkarken kendine yakışanı almak çok önemlidir. Ben karar veremiyorum diyorsanız o zaman bir arkadaşınızı alın ama modadan ve zevkten anlayacak arkadaşınızı alırsanız size giyiminize göre daha doğru kararlar verebilir.Yada stil danışmanı olan birisini yanınıza alabilirsiniz. Sizin için çok doğru bir karar olacaktır.  

Sosyal medyada ünlülerin modacıların mankenlerin modellerin ne giydiklerini takip edin nasıl kombinlendiğini görün renk uyumlarını nasıl yaptıkarını inceleyebilirsiniz  İnsanların ne giydiklerini gözlemleyin, gözlemleyin ki farklı bir bakış açısından bakabilirsiniz.

Fular , şal vb kombinizi süsleyebilirsiniz , ya da fularınızı saç modelinizi süsleyin ya da  çantalarınıza takabilirsiniz .  
 Farklı tarz sahibi olmak istiyorsanız renkli saç kullanabilirsiniz yeni modeller deneyebilirsiniz.
Mesela eski kıyafetlerinizden üretim yapabilirsiniz . Kullanmadığınız bir kot pantolonunuz var ise onu çanta yapabilirsiniz. Ya da sade bir siyah boğazlı kazağınız var ise onu yakasına boncuk işleyebilirsiniz güzel ve şık durabilir.

Gerçekten güzel , şık , stil ve tarz sahibi olmak istiyorsanız ilk önce bunları uygulamalısınız. Yeniliklere karşı açık olmasınız yaratıcı  ve en önemlisi özgüvenli olmalısınız.



Viih Rocha - macacão - macacão - outono - street-style
Camel Coat / street style fashion / fashion week #coat #fashion #womensfashion #streetstyle #ootd #style  / Pinterest: @fromluxewithlove
Flannel Fall Outfits: Style Tips How to Wear Your Favorite Shirt ★
Kış modası 2019 2020 : Mom jean kombinleri - Trendler ve ModaClothes winter combin 50 ideas #clothesvintage jean modals       

 Şimdi ise benim yarattığım renkle uyumladığım kombinlerime sizlerle paylaşacağım. Ve moda hakkında kıyafet hakkında bilgi sahibi ve soru sormak istiyorsanız yoruma yazabilirsiniz ve esrakalafat0@gmail.com a gönderebilirsiniz.


 



Bu linkleri de göz atmayı unutmayın
https://hayalmodam.blogspot.com/2019/10/stil-sahibi-olmak-icin-neler.html

https://hayalmodam.blogspot.com/2019/10/lous-vuitton-2020-ilkbahar-yaz.html

https://hayalmodam.blogspot.com/2019/07/tamamen-dogal-organik-10-makyaj-markasi.html

https://hayalmodam.blogspot.com/2017/09/sonbaharn-en-tarz-makyaj-trendi-burda.html

https://hayalmodam.blogspot.com/2018/06/stilistlik-ve-modelistlik-arasndaki-fark.html

https://hayalmodam.blogspot.com/2018/12/ks-gunlugum-2018-19.html

https://hayalmodam.blogspot.com/2017/11/gotik-tarz.html                                                










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?