Moda yazarı olmak hayal değil

Moda yazarlığı bir çoğumuzun hayali ya da  meslek haline gelmiştir.  Unutmayın bu hayal değil moda yazarı olmak için sadece emek ve moda meraklısı olmak gerekir. Bu konuda ise yardımcı olacağım.

Lifestyle photography | Working from home | Blogger life | Blogging life | Bloggers | Working from your computer | Remote working | NYC blogger photo shoot ideas | NYC blogger | Fashion blogger | Fashion photography | Fashion Photographer | NYC photograph

Konu belirleyin

Evet konu belirlemek oldukça kararsız bir seçimdir mesela kişisel bir moda blog mu tercih ederseniz ya da sokak modası mı , moda magazini mi ,alışveriş modası mı bunları önce bulmanız gerekir.Bence benim önerim sizlere hepsini bir den yapın mesela bir gün sokak modasını anlatırsınız sonra diğer gün ise alışveriş yaparsanız kendi aldıklarınızı anlatabilirsiniz bu sizin için çok iyi olacaktır.

Araştırma yapmalısınız

Eğer moda yazarı olmakta kararlıysanız moda ile ilgili şeyleri araştırmalısınız.Mesela bugünün trendi ne önümüzdeki aylarda hangi defileler marka yapacak,sokak modasında neler var,ünlüler ne giymiş vb.bunları araştırmak çok önemlidir Size tavsiyem dünyaca ünlü moda dergilerini okumak ve takip etmek.
You can now get all the best things online shopping, including freshly made baby and toddler food

Tema belirlemek

Bu hususta temanızı yani web site tasarımını belirlemek çok önemli tabi ki bu sizin zevkinize bağlı.İsterseniz sade yada modayı yansıtacak şık bir tema özelliği seçebilirsiniz .En önemlisi okuyucularınıza hoş güzel bir tema belirlemelisiniz .Tabi ayriyetten bir web tasarımcısı da bulabilirsiniz ve konuya göre güzel bir tasarımda bulunabilir sevgili arkadaşlarım.

İçerik hazırlamak

İlk önce bur da konu belirlemek önemlidir ve içeriklerinizi daha önceden planlarsanız siteniz için daha verimli olur.Benden tavsiye bir defter alın ve ona moda blogunuzla ilgili planlar hazırlayın ve konularınızı listeleyin en önemlisi ise görseller çok önemlidir size önerebileceğim PİNTEREST diye bir site var arkadaşlarım oraya bakarsanız birden  fazla görsel ve ilham   bulabilirsiniz. İçerikleriniz  özgün olması lazım ve yazarken samimi bir dille yazmalısınız.

Takip etmek

Rakiplerinizin sitelerini bakmak,araştırmak,incelemek çok önemlidir. Onlardan farklı ne yapabilirsiniz nelerden ilham alabilirsiniz bunları düşünmek oldukça önemlidir.Farklı blog sitelerinden paylaşımlar yapabilirsiniz iletişim halinde olabilirsiniz kendi sitenizi tanıtabilirsiniz.
Google adwords gibi reklamlar yapabilirsiniz ve Google adsense den gelir sağlayabilirsiniz tabi ki bu zaman ve emek harcanması gerekir arkadaşlarım.

pp



Kendinizi geliştirmek

Kendinizi geliştirmek , keşfetmek bu konuda çok önemlidir .İlgi alanlarınızı bulmak emek harcamak kendinize vakit ayırmak modayı hayatınızın bir parçası yapmanız gerekmektedir .Zaten böyle başarılı olabilirsiniz arkadaşlarım.Siz siz olun kendi fikirlerinizle , planlarınızla dikkatlice karar verin insanların hayatına dokunun.






Yorumlar

  1. If you're trying hard to lose fat then you have to start using this totally brand new personalized keto diet.

    To design this service, certified nutritionists, fitness trainers, and chefs have joined together to develop keto meal plans that are powerful, painless, price-efficient, and fun.

    Since their first launch in 2019, hundreds of people have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a smart keto diet can give.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones provided by the keto diet.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?