Almak isteyeceğiniz 5 far önerisi


  • Beaulis Tekli Far Paleti 



Çantanızda özellikle mini çantalarınızda bulundurmak istiyorsanız size önerebileceğim minik bir far paleti . Özellikle farklı renkleri mevcut.Kahverengi turuncu vb. renkleri gözlerinize yakışacak şekilde kullanabilirsiniz.





  • Orıflame Kalem Far 



Eğer palet kullanmak istemiyorsanız size önereceğim kolay sürülmesi gereken kalem farlardan bahsetmek istiyorum size . Farklı markaları ve renkleri mevcuttur ama benim kullandığım Orıflame kalem farların kahverengini önerebilirim size fakat hafiften sim var günlük olarak kullanabilirsiniz ve farklı far kullanarak bununla gölge yapabilirsiniz. 





  • Wet Wild Comfort Far Paleti



Doğal bir far paleti istiyorsanız muhtemelen istiyorsunuzdur çünkü bu vegan olması ve hayvanlar üzerinde ise test edilmiyor olması güven verici ve çok güzel bir şey. Ve ayrıca yumuşak bir yapıya sahip kolay dağılıyor ve gözlere ağırlık yapmıyor .Far ışıltılı olabilir ama doğal duruyor günlük kullanabilirsiniz gerçekten renkleri çok hafif .







  • Lancome Hypnose Matte Far Paleti
Güzel bir palet olan ve şık renkleri bulunan far paletinden bahsedeceğim.Doğal tonları ve Aşırı güzel rengarenk tonlar bulunuyor isterseni kahverengi ten rengi alabilirsiniz. İstersenide mavi , yeşil , turuncu vb. renklerde var. Pigmenti iyi ve yumuşak yapıda olan bir palet ve ayrıca göz kapaklarınada ağırlık yapmıyorlar gerçekten önerebileceğim bir palet 




  • The  Balm Nude Far Paleti

10 Farklı renkler var bu paletimizin isteyeceğiniz her renk mevcut hm gündüz kullanın hem de gece kullanabilirsiniz çok güzel bir yapıya sahip pigmenti iyi ve yoğun renk verme yapısına sahip. Gözde çok hafif dağılıyor ve en güzelide toz yapmıyor rahatlıkla kullanabileceğiniz türden.Ve en güzeli de tasarımı bile göz alıcı değil mi ?






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?