Sonbaharın En Trend Makyaj Modası !!!



 EĞLENCELİ SİMLER 
Eğer yepyeni  bir yenilik arıyorsanız eğlenceli cesur simleri sürmenizi öneririm . Sade göz farlarını sürmek istemiyorsanız renkli simli farlar sürmenizi öneririm. Az çok bu size kalmış . Benden söylemesi ;)



KIRMIZI DUDAKLAR 
Yine bitmeyen klasik kırmızı rujlar bu sezonun olmazsa olmazı .  Klasik rujlar diyoruz ama en göz alıcı renklerden bir tanesi . Mesela benim size önerim daha göz alıcı sade olmak ıstiyorsanız nemlendirici krem ve hafif göz kapaklarınıza ve altınıza kapatıcı sürebilirsiniz sade hafif tonlarda allık sürebilirsiniz ve yoğun maskara ve hafif aydınlatıcı sürerseniz ve saçlarınızı at kuyruğu yada bandanayla (kırmızı en güzel olur ) bağlayabilirseniz işte tam anlamıyla hem dikkat çekici hem sade doğal olabilirsiniz .                                                                                                                                                    



PARLAK RENKİ EYELİNER                                                                                                                

Bu dönem çok moda olan renkli eyelinerler  defilelerde , ünlülerde çok önem arz ediyor. İstereniz parlak renkte bir eyeliner yada sadece renkli bir eyelinerla bütün gününüzü geçirebilirsiniz. 

DUMANLI GÖZLER 


Eğer özgün ve cekici bakışları elde etmek istiyorsan bu makyaj trendi tam sana göre. İster gece makyajınıda yap ister gündüz makyajınıda sokak modasına uygun kıyafetinizle farklı kombinler edinebilirsiniz.                                                                                                                                                                                               




BAKIŞLARDA CAZİBELİ KALİGRAFİ                                                                                        



Bu senenin en güzel eyeliner diyebiliriz. Çünkü hem kolay hemde görüntüsü çok güzel . İnce uçlu eyelinerdan sıkıldıysanız kalın uçlu eyelınerı öneririm hem de sonbaharın en güzel makyajı diyebilmemiz mümkün.


HAFİF KIZARMIŞ YANAKLAR 

 

Soğuk kış günlerinde hafif kızarmış yanaklar çok hoş durabiliyorlar.Ve kendiliğinden kızarmıyorsa yanaklarınızı hafif pembe yapıp ve hafif pembe mat ruj sürüp yüzünüz çok hoş durabilir ve kış trendine bir adım önde olabilirsiniz.

BRONZ MAKYAJ 

 

Bu makyaj trendi gerçekten çekici duruyor ve göze çarpıyor. Hem bronz bir ten hemde sade bir makyaj sizin için bir ideal makyaj trendi. Gerçekten de göze çarpıyor ve hoş duruyor değil mi ?


YÜZDEKİ RESSAMLIK 


Avangard tarzı benimsiyorsanız o zaman bu trend size göre . Modellerin yüznün her hatlarına uygulandı . Ve daha da ressamsı oldu farklı bir bakış açısı kazanıldı . Ve son zamanlarda defilelelerde modellerin yüzüne yapıldı podyumda yer alan marka ise GUCCİ , KENZO  , MANİS ARORA ydı .


EĞLENCELİ MASKARALAR 

 

Artık sıradanlıktan kurtulmak isityorsanız  bu renkli maskaraları deneyeblirsiniz. En trend parçası seçilmiş . Tarz sahibi olmak istiyorsanız renkli maskaralarla çok güzel bir kombin hazırlayabilirsiniz benden söylemesi.


Eveeet  bu yazımızında sonuna geldik . bir dahaki yazımızda görüşmek üzere

Bunlarıda incelemenizi öneririrm

https://hayalmodam.blogspot.com/2019/10/lous-vuitton-2020-ilkbahar-yaz.html

https://hayalmodam.blogspot.com/2019/07/tamamen-dogal-organik-10-makyaj-markasi.html

https://hayalmodam.blogspot.com/2017/09/sonbaharn-en-tarz-makyaj-trendi-burda.html






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?