Netflix izleyebileceğiniz 10 film önerisi

Merhaba arkadaşlar hepimiz komedi , fantastik , korku , gerilim filmleri izlemeyi seviyoruz .Bu aralar en çok izlenen netflix filmleri var size  en çok izlenen sevilen  film önerilerini yazıyorum takipte kalın ;)

Fırtına Anı (2018)

Mirage netflix film tavsiye 2020

İspanyol filmi olan 1989 yılını konu alan bir dizi annesi işe gidiyor ve evde tek kalan 12 yaşındaki Nico komşusu prieto nun  evlerinde gariplikler olduğunu fark ediyor ve bakmaya gider.Ve cinayete tanık oluyorken Ordan hızlıca uzaklaşmaya gider ve araba çarpması sonucuyla hayatını kaybeder .Ve oraya başka aile yerleşmeye karar verir. Ailedeki minik kızları Gloria evde televizyon kaset başına işler açacaktır. Vera gece sese kalkar ve televizyonun aracılığıyla  Niconun ise yıllar önce iletişimi geçtiğini fark ediyor. Nico onun yan komşusuna gitmemesi gerektiğini uyarır Vera şoka girer farkında olmadan tarihin akışını değiştirir ve  bambaşka hayat onu bekliyor olacaktır. 

Gece vurgunu (2014)

2020 netflix film tavsiyeleri - NIGHTCRAWLER

Kariyer peşinde koşuyor fakat yalancılık , hırsızlık , dolandırıcılık gibi kötü hali olan Lou Bloom geceleri kamerayı alan şehir şehir gezen olayları haber yapıyor ve bunu satmaya çalışıyor . (ne ticaret ama demi )   Lou Bloomun haber yapması hiç etik değildir ve acaba hayatı neleri değiştirecektir bu filmi izlemenizi öneririm . 

Can dostum (1997)

Can Dostum (film, 1997) - Vikipedi

Mıt de temizlik yapan ve oldukça yüksek iq  'lu Will hunting ve profesör Sean MCGueri konu alıyor . Sıradan günlerden hunting yine temizlik yaparken tahtada olan matematik sorusunu çözer ve soru imkansız çözülmesi zor olan sorudur . Durumu fark eden profesör ve Will farkla bir bağ oluşur ikili arasında . 


Gizli Dünya (2015)

Room – Gizli Dünya Altyazılı izle

Nick adında yaşlı bir adam ve onun esirleri olan anne ve 5 yaşındaki küçük çocuk penceresi olmayan bir odadan kaçış planı hazırlanmasını konu alıyor oldukça etkileyici bir film benziyor. İzlemenizi öneririm.

Bird Box (2018)


Bird Box - film 2018 - Beyazperde.com


Nedeni bilinmeyen bir şeyin göz teması kuran insanlara intihara yol açıyor ve dünyanın etksini alan kıyamete konu alıyor .gözleri bağlı olan Sandra bullock üstün bir azmiyle amacına ulaşıyor. Ama gerçekten izlemeye değer bir filme benziyor değil mi ? 



The Fundamentals of Caring (2016)

The Fundamentals Of Caring - film 2016 - Beyazperde.com


Umudunu kesen engelli bir genç adamın yolları kesiştiği anda zamanla bir bağ kurulan bakıcı olan adamla ilişkisini anlatan hayat dolu ilham alan bir filmi konu alıyor. 

22 July (2018)

22 JULY - adolftay

11 eylül saldırısı ve somali de kaçırdığı gemiler gibi bir çok olaylardan esinlenmiştir. greengrass 22 Julya da en kanlı terör saldırısını konu alan bir filmdir 70 ten fazla kişinin hayatını kaybeden gerçekliği anlatan bir filmdir. 


Set ıt up 2018)

Set It Up - film 2018 - Beyazperde.com

Biryerinin patronlarının başka şeylere odaklanılacağını düşünerek patronlarına karşı çöpçatanlık yapan iki asistanı konu alıyor bu film .Hem komik olaylar yaşanırken de aile içerisinde izlenebilecek bir filme değer. 

Deli dolu (2018)

The Kissing Booth | Delidolu 2018 Filmi izle
Gençlik filmlerini seviyorsanız o zaman izlemeye değer bir film konusu ise şöyle ,  genç Ellenin ilk öpücüğü lisedeki en çekici , popüler oğlanla  yasak ilişkiye yol açar ve en yakın arkadaşıyla ise fark etmeden tehlikeye atar. Ve işlerin yoluna gitmesi için Elle bir şey yapmaya karar verir. 

Tallulah (2016)

en iyi netflix filmleri

Çok ilginç bir filmle karşınızdayım  konu ise şöyle ,Tallulah sorumsuz bir anneden bebeğini ilginç bir şekilde alan ve bebeği asla bırakmayan ve bebeği aslında kendisinin olduğunu idda eden genç kadını konu alıyor bu film gerçekten izlemenizi öneririm. 






















































































Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?