kışa Doğru Sokak Kombinleri

 Sonbahar geldi çattı tam kışa doğru giriyoruz derken aklımızda ne kombin yapacağımız , ne giyeceğimizi sıkça eminim düşünüyorsunuzdur ama sizler için harika sokak , modern sıra dışı kombinler hazırladım umarım size ilham verir .




Fransız şapkalarına bayılıyorum çok farklı havası var özelikle takım elbise ile maskülen tarzı sizinle buluşturuyor. Özellikle kareli veya ekose desenli elbise eteklerle harika sokak modası yaratabilirsiniz .


Sonbahar demek deri ceket demek , kış demek berelerin mevsimi demek bu parçalarla özel kombinler yaratabilirsiniz . üzerine ince badi ve üstüne kısa kollu uygun renklerle giyip ve fransız şapkası yada bere takıp kombininizi tamamlayabilirsiniz.




Kabanlar , ekose desenler harika gerçekten tam kışı sonbaharı bizlere hissettiriyor . Ful siyah giyinmek bile farklı tarz hava katıyor özellikle fötr şapkalar bu ayların önemli parçalardan diyebiliriz .Ve ayrıyeten kiraz desenlerde bu senenin önemli parçalarından biri mutlaka ve mutlaka hırkaları yada kiraz desenli kazakları göz önünde bulundurun .



İçine gömlek ya da badi giyip yazlık askılı elbiseleri kombin yapıp sonbahar - kış sokak kombine uyabilirsiniz . Bayağıda sizi farklı ve önemli hisettirecek bu kombin. Çünkü bu kombini yaptığınız zaman yaratıclık da sizinle birlikte olacak herkes bu kombini çok sık yapmıyor .

















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?