80lerin Parti Stili

LOL...this was one of my favorite Madonna outfits ~ OMG!

Geçmişe döndüğümüz de ne kadar eğlenceli , dramatik , özgür heyecan dolu günlere odaklanıyoruz. Evet 80ler stili bile çok hoş bugün bile devam ediyor. İnanılmaz şekilde 80lerin parti stilleri bile geçmişe ve günümüze ışık saçıyor.  O zaman 7 farklı vazgeçilmez kombine odaklanalım .

Geniş Omuzlar , Vatka 

Günümüzde iş kadınları giyse dahil seksenler'de parti stilinde daha çok kullanılıyormuş oldukça gösterişli bir model. 

 Anne Klein, Toronto Life Fashion, October 1987.  Mondi, Harper’s Bazaar, August 1989. Photograph by Volker Zahm Werbung. 

Yüksek Bel Pantolonlar

Her ne kadar fizikle bu pantolonlar uzun zayıf gözükse de oldukça moda ve şimdi de yerine alıyorlar alacaklarda.

42e192401bfc9c8149df197de5993415  Click the image to open in full size. 

Rengarenk Tayt Zamanı 

Aslında bu taytlar daha çok sporda bile kullanılsa da seksenlerde öyle değilmiş oldukça partilerde de kullanılıyormuş ve size göre şık tarz değil mi ?
  Fantasias para o carnaval - ideias criativas para você arrasar  

Püskül Ceketler

Günümüzde bile çok kullanılsa da parti stilini hazırım deniliyor oldukça hem sade dikkat çekici detaylar da göz önünde bulunuyor cekette .

  

Kabarık Saçlar 

Oldukça hoş değil mi şimdi de çok fazla moda haline gelmeyen bu saç modeli 80'lerde unutulmaz an yaşatmış özellikle parti stillerinde fazlaca kullanılmış havalı da gözüküyor . 


1980's style - thick, layered bangs & medium length hair.

Puantiye Elbiseler 

Genellikle yaz aylarında kullanılan bu hoş desenleri olan güzel modeller farklı kombinleri yaparsak da oldukça şık görünebilir ve 80'ler zamanında öyle olmuş diyebiliriz farklı tarzda katıyor günümüzde ayrıca.

80s vintage electric blue and white polka dot dressPleated collar, back and frontBlousy style bodiceShort sleeves with cute buttons to fastenElastic waistBelt loops and matching skinny white soft vinyl beltMaker: Stitches Plus, AustraliaFabric: Silky polyester, no stretchTagged a size 12, estimate best suited to a modern medium, AU size 12, photographed on a AU size 8-10, please check the measurements Underarm, across the front: 50cm maximumWaist, across the front (resting-fully stretched): 34-4  Material: PolyesterStyle: vintageSilhouette: Fit and FlarePattern Type: DotSleeve Length(cm): ShortDecoration: DrapedDresses Length: Mid-CalfSleeve Style: Puff SleeveWaistline: empireNeckline: V-NeckSeason: SummerKeyword 1: 1950s polka dots dressKeyword 2: french girl style dressKeyword 3: polka dots long dressType: 80s feminine dresses-    VINTAGE 80s PINK POLKA DOT 50s SWING DRESS

Abartılı Makyaj 

Biz kadınlar çok fazla abartılı makyaj sevmesekte 80'lerde makyajın tadına doyum olmaz desekte özellikle ama günümüzde dergilerde abartılı makyajlar kullanılsada demek oluyor ki bu 80'lerin abartılı makyajlarına önem ve moda haline geliyor özelliklerde de defilelerde daha da çok kullanılacak .

   We've all rocked this iconic look. Madonna, we salute you!  80's....jubilee makeup idea?  





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?