5 Trend Oje Desenleri

Evet Biliyoruz ki artık sıradanlıktan olmak çıktık hep farklı bir şeyler denemek istiyoruz göz alıcı oje renkleri çıkmışken neden desenler olmasın dedik bu da biz kadınları bir adım önde olmamızı sağladı . Size birçok farklı oje desenleri göstereceğim ve ilham almanızı sağlayacak hadi o zaman.... 

Manzarayı Yanınızda Taşıyın 

Yapması biraz zor desek de çok da göz alıcı değil mi o deseni gördüğünüzde ruhunuzda hissettiğiniz o samimilik duygusu neden olmasın böyle hayale dalmayı seven biri iseniz hemen yaptırın .

This bird lady knows how to tame 'em! Or... are we looking at Hitchcockian suspense? ;-)

Şeker Tadında Desenler 

Görünüşü çok sempatik bu renklerde kıyafet tercih ediyorsanız kullanabilirsiniz fotoğraf çekiminde bile çok hoş duygular katacaktır emin olun ki. 

Decoración de uñas fiesta de cumpleaños

Sonbahar Dokunuşları 

Özellikle sonbahar zamanında bunu kullanmak oldukça hoş diyebilirim .  Daha sade ve sevimli seviyorsanız bu deseni yaptırabilirsiniz .

  

Sade seviyorsanız Eğer 

Her tırnağınıza yaptırmak istemiyorsanız bu sizin için çok uygun ve desenleri hem sade hem de şık ve romantik tarzı seviyorsanız hemen yaptırın siyah pembe uyumu birebir .

 ,

Meyveli Dokunuşlar 

Tam yaz mevsimine açılış diyebilirim bu desen benim favorim oldu şeftali tonlarını ve abartıyım sevmiyorsanız bu desen mutlaka tırnaklarınızda bulunsun sizi çok şirin gösterecektir ayrıca .



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?