Zayıflamak İsteyenlere 5 Altın Kural

Merhaba , kilo vermeyi isteyenler ya da nasıl zayıflayabilirim diyenler için 5 altın kuralı sizler için derledik. Tabi hepimiz fit görünmeyi , daha sağlıklı bir vücuda sahip olmayı kim istemez ki ?
Bizim olmazsa olmazlarımız abur cuburlar cipsler,börekler,çikolatalar kekler gibi her gün canımız çekiyor .Oysa ki onları yediğimizde zararlı ve vücudumuzda yağlanmalar birikeceğinden haberimiz yok.Ama her zaman bir çaresi bulunabilir çok yemek istiyorsak bunları zamanla yavaş yavaş azaltabiliriz çünkü ben de öyle yaptım mesela çikolatalı gofret çok yiyordum ve onu aza indirmeyi düşündüm bitter çikolata yemeye başladım oldukça sağlıklı ve yararlı size de tavsiye ederim. Sonra ise form çayları bitki çayları yoğurt ve egzersiz yaparak işe başladım ve bunları sizde yaparken sakın diyet sanmayın çünkü bu sizin için yaşam tarzınız olacak ve bu yaşam tarıznı bir alışkanlık haline getireceksiniz ve kendinizi daha sağlıklı ve mutlu hissedeceksiniz . O zaman hadi bu 5 altın kuralı hep birlikte görelim .

Yeşil Çay 

Yeşil Çay Tüketmeye Devam Edelim
Aslında  en yaygın olarak bilinen yeşil çay kilo vermeye yardımcıdır .Kahvaltıda ve akşam üzeri içerseniz faydasını görebilirsiniz en fazla 4 bardak içebilirsiniz.Açık yeşil çay yaprağı alıp demleyebilirsiniz tabi bu daha sağlıklı ve güvenilirdir. Ya da bilindik markalardan poşet çay alabilirsiniz. Çünkü faydası oldukça vardır bilinen özelliği vücudunuzda bulunan fazladan yağları atar ve daha sağlıklı fit görünüme kavuşabilirsiniz . Çünkü bende baya uzun zamandır kullanıyorum hem poşet çayını hemde açık olanını aldım ve size tavsiyem açık olanının alın çünkü mideyi de çok rahatlatıyor ve metebolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır. Ve ben baya faydasını gördüm. 


Tarçın

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Çay
Tarçını en çok mis gibi sütlaçlar da saleplerde görüyorduk fakat şu ki kilo verme özelliği olan tarçın çayı da var .Çünkü vücut ısısını arttırıyor ve enerjik kazandırıyor bu da kalori yakmanıza sebep oluyor.  Mesela nasıl yapabilirsiniz ilk önce suyu kaynatın sonra bir kapta sürahi vb. yada bardak içine tarçın çubuğu (2 -3 ) adet olabilir ya dda tarçın tozu bir kaşık olabilir sonra  zencefil (1-2) adet olabilir sonra kaynamış suyun üzerine dökün ve 15 dk bekletin ister soğuk ister sıcak tüketeblirsiniz bunu sabah aç karnına ve gece yatmadan için faydasını göreceksiniz. 


Spor / Aerobik

Denise Austin's Walking RoutinewomansdayDenise Austin's Trim & Tone Walking Workoutwomansday
En  önemli kilo vermelerden biri de spor yapmaktır sağlıklı yaşam için spor şarttır bazıları spor salonlarına gider bazıları da vakti olmayınca evden egzersizler yapar size tavsiyem günde spora en az bir iki saat ayırın isterseniz dans etmeyi seviyorsanız zumba yapabilirsiniz yada minik adımlarla olduğunuz yerden koşabilirsiniz bir spor programı var walk at home izleyebilirsinz hem kalori yakıcı hem de basit egzersizler var .


Yoğurt kürü

Yoğurt kürü - Yoğurt kürü zayıflatır mı? - Limonlu yoğurt kürü - Zerdeçallı yoğurt kürü - Diyetler Haberleri


Hepimiz bildiğimiz bileli yoğurt yemeyi  severiz .Ama şu var ki yoğurdun faydaları saymakla bitmez size tavsiyem geceleri yatmadan önce iki kaşık yoğurt yarım limon suyu ve kekik.pulbiber.nane vb baharatları karıştırın düzenli yiyin on beş gün sonra göbek yağlarınızdan kurtulmaya başlayacaksınız tabi zayıflamayada ;) 

Meyve / Sebze 

Neden Sebze ve Meyve Tüketmeliyiz?    

Meyve ve sebzeler hayatımızın olmazsa olmazlarıdır hele ki zayıflamada çok yardımcıdırlar. Bunun için bol salata ve özellikle yeşil elma çok iyidir hele ki yoğurtla beraber. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?