En iyi 7 el kremleri

Kışa girmemize az kaldı . Ve önlememizi alalım. Kışın elleriniz çatlıyorsa , kuruyorsa ve kötü görünüme sebep oluyorsa size  7 farklı en iyi el kremlerini paylaşıcam.
Neutrogena parfümsüz el kremi 
 Bu krem ellerinizi yumuşacık yapıyor ve gliserinle zenginleştirilmiş olan krem çatlamış olan elleri anında koruyor ve koku sevmeyenler için oldukça ideal.
Avon yulaf özlü krem                                        
Hoş kokulu krem hem doğal , hem sağlıklı ve aile için uygun olan el ve yüz kremi papatya ve yulaf özüyle beraber 24 saat kalıcılık sağlayabilir.
Nivea yaşlanma karşıtı el kremi.            
Yoğun nemlenmesi ve ellerde yağlı his bırakmaması ayrıca güzel . Ve kış aylarında önemli bir etken bir de yaşlanma karşıtı olması muhteşem .
Milk&honey gold besleyici el kremi.                  
Benim kullandığım kremler den birisi. Süt ve bal özlü formülüyle ellerinizi yumuşatan  koruyan bir bakım sağlar . Ve gerçekten çok hoş bir kokusu var
 Arko nem el kremi 
Benim küçükken aldığım kremler den biri. Ve özel formülü sayesinde de cilde rüzgara karşı ellerden korur. Cildi tazeler ve en güzeli de sağlıklı bir makyaj temizleyicisi.
Bepanthol cilt bakım kremi                             
Etkili ve zengin içeriğiyle sahip bu krem, su bazlı özelliğine  sahip. Ve besleyici içeriğiyle yıpranmayı önlüyor .
Vaseline yatıştırıcı el kremi.                          

Güçlü nemlendirme etkisi klinik olarak kanıtlanmış ve 24 saat etkisi sürüyor. Ve cilde nüfuz ederek birkaç saniye içerisinde emebiliyor.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Stilistlik ve modelistlik arasındaki fark

Nedir Bu Sofistike Giyim Tarzı ?

Ayakkabı çizimi nasıl yapılır?